Kontor med omtanke for dig og verden omkring

I woods har vi taget stilling - ikke kun til vores brugere men til verden omkring. Alle vores faciliteter og services er gennemtænkt ud fra ambitionen om at gøre en forskel og tage ansvar, og sammen blive bedre, grønnere og mere inkluderende.Det skal være rart at gå på arbejde hver dag - hele dagen. Derfor har vi særlig fokus på indeklima, indretning, akustik og service.

Sammen finder vi den rette løsning

Vi ved, der er mange hensyn at tage, når du skal sætte de fysiske rammer for din virksomhed. Derfor har vi skabt et fleksibelt kontorkoncept, hvor du kan vælge den løsning, der passer til din virksomheds unikke behov.

Fra en enkelt arbejdsplads i vores kontorhoteller - til det store kontorlejemål med plads til mange medarbejdere, eller måske jeres helt eget domicil.

Her kan du få et overblik over vores kontorhoteller

Her kan få et overblik over vores samlede kontorlokationer

Små detaljer i hverdagen, gør den store forskel året rundt

Rumlig atmosfære kan være svær at sætte ord på - den skal opleves
Hvis hjerne, krop og sind skal trives, kræver det de rette omgivelser. Derfor lægger vi meget høj vægt på at skabe et optimalt indeklima med tilpasset dagsbelysning, rumtemperatur og akustikløsninger af høj kvalitet, så du kan føle dig godt tilpas hele dagen.

Vores sanser betyder mere end vi tror. Er det lyset, de hjemlige møbler, loungemusikken fra cafeen eller et smil fra vores medarbejdere, der gør, at du føler dig hjemme? Vi tror på, at det er alle de små detaljer, der tilsammen gør den store forskel.

Vores tilgang til grøn omstilling er holistisk. Fra genanvendte bygningsmaterialer, solceller og upcyklede møbler til social ansvarlighed og positivt bidrag til nærmiljøet

Vores tilgang til grøn omstilling

Det klimamæssige fodaftryk for ejendomme, tegner sig for ca. 40% af de globale drivhusgasudledninger – det skal vi tage alvorligt. I woods har vi, som en del af NREP, dedikeret os til at gå i spidsen og fremskynde transformationen mod en CO2-neutral ejendomssektor. Det betyder helt konkret, at vi har forpligtet os til at skabe en CO2-neutral ejendomsportefølje i 2028.

Arbejdet omfatter blandt andet:

  • Miljømæssige tiltag

  • Genanvendte ressourcer

  • DGNB Certificering

  • Sociale tiltag

Vejen mod vores klimamål understøttes af vores stærke team af specialister, der udelukkende arbejder med at gøre ejendomme bedre for mennesker og miljø.

Læs mere om NREPS bæredygtighedsstrategi her

Rengøring der tager ansvar

Vores rengøringspartnere sørger for rene, indbydende omgivelser hver dag. Det betyder at du med en rengøringsaftale får dit kontor gjort rent alle ugens hverdage.

Vores leverandører har stort fokus på socialt og miljømæssigt ansvar, der sikrer ordentlige arbejdsforhold for deres medarbejdere og bidrager til social ansvarlighed og diversitet på arbejdsmarkedet.

Krav til vores leverandører

I målet om at skabe bedre ejendomme, ligger der en stor opgave i en gennemtænkt drift. Derfor stiller vi høje krav til vores leverandører.

Fra rengøring og møblering til kaffen i din kop og den mad vi serverer. I woods eatery er der særlig fokus på grøn kost og økologiske råvarer, og som led i at reducere CO2 aftrykket er der vegetariske dage.

Cirkulær møblering nedbringer dit CO2 aftryk

I woods kan du tilvælge en møbelaftale udviklet i samarbejde med NORNORM. Vores møbelaftale omfatter et særligt udvalg af æstetiske og tidløse designmøbler fra bl.a. HAY, Gemla, Martela, Zilenzio mfl. Stilen kendetegnes ved rene nordiske linjer, som er vigtig for konceptets cirkularitet der omfatter destinationer i København, Stockholm og Amsterdam.

Med en møbelaftale der passer til din virksomheds behov, undgår du at betale store beløb til kontorinventar, samtidig med at du værner om miljøet. Vores møbelaftale er baseret på en cirkulær løsning, hvor designmøbler genanvendes og spild undgås.

Interesseret i woods?