Find det rigtige kontor der passer til din virksomhed og jeres behov

Hvorfor woods office?

woods er et sted hvor du har lyst til at møde op mandag morgen. Med over 60 kontorejendomme, der spænder fra prisvenlige lokaler til topmoderne, fuldt servicerede kontorer, garanterer vi en løsning, der imødekommer en bred vifte af behov. Vores kyndige team står klar til at guide dig til det rigtige valg.

Gode & centrale beliggenheder

Vores kontorer er strategisk placeret nær vigtige transportforbindelser og hovedveje så du er sikret nem adgang for både dine medarbejdere og kunder.

Tilpassede kontorlejemål

Sæt dit eget præg på dit kontorlejemål. Vi forstår, at hver virksomhed er sin egen, og vores fleksible kontorløsninger afspejler dette. Vi tilpasser hvert aspekt for at sikre, at dit nye kontor ikke bare lever op til dine forventninger, men overgår dem.

Tilvalg af services

Opdag fleksibiliteten i et woods kontorlejemål, hvor du har frihed til at vælge de services, der bedst understøtter din virksomhed. Vores servicepakker tilpasses efter hvert enkelt lejemåls karakteristika og dine specifikke behov. Udvalget af services varierer per ejendom.

Råd og vejledning

Vores team står klar til at guide dig gennem vores portefølje, sikre en skræddersyet kontorløsning, og give dig den nødvendige support til at træffe det rigtige valg.

Et kontor som kan tilpasses din virksomheds behov. Vi hjælper med at sammensætte en løsning hvor størrelsen og services passer til din virksomhed.

De bedste forudsætninger for en god arbejdsdag

Vi går op i at skabe kontorlejemål, der gør at man har lyst til at gå på arbejde mandag morgen. Vi forstår vigtigheden af et sundt og stimulerende arbejdsmiljø, og derfor lægger vi stor vægt på optimal luftkvalitet, naturligt lys og god akustik i alle vores kontorer

01Luft
02Dagslys
03Akustik

Gode beliggenheder med nem adgang uanset hvor du kommer fra

Vores ejendomme er strategisk placeret for at sikre nem adgang for både dine medarbejdere og kunder. Med kontorer nær vigtige transportforbindelser og hovedveje, gør vi din daglige pendling og kundebesøg nemt.

Eksempler på faciliteter og services der kan være tilgængelige

Se eksempler på faciliteter og services vi kan tilbyde, alt afhængig af ejendom.

Eatery

Nyd daglige, ernæringsrigtige måltider i vores moderne kantine, designet til at understøtte et sundt arbejdsmiljø og fremme samvær blandt kollegaer.

Vi indretter kontorlejemål efter jeres behov


Se eksempler på lejemålsindretninger her

Skab det perfekte arbejdsmiljø
Vi tilbyder lyse, luftige rum, som kan skræddersys til at afspejle din virksomheds kultur og arbejdsflow. Vores fleksible designmuligheder betyder, at du kan skabe et miljø, der inspirerer og motiverer.
Skab det perfekte arbejdsmiljø
Vi tilbyder lyse, luftige rum, som kan skræddersys til at afspejle din virksomheds kultur og arbejdsflow. Vores fleksible designmuligheder betyder, at du kan skabe et miljø, der inspirerer og motiverer.

Vi har erfaring og kan hjælpe med behovsafklaring

Vores team er dedikeret til ikke blot at finde et kontor, der passer til jeres nuværende behov, men også til at sikre, at det understøtter jeres virksomheds vækst og udvikling. Kontakt os for en personlig service, og lad os hjælpe jer med jeres kontorsøgning.

Ninna Therkelsen

Head of letting
nith@woods-office.dk
+45 31248589

Hvor meget plads skal I bruge?

Vælg størrelse, og se vores ledige lejemål der passer din søgning her.

Hvor meget plads søger i?